Monday, January 11, 2010

Tule tuul ja puhu ära

Tule tuul ja puhu ära
meie lapse valu
Tule vihm ja uhu ära
meie lapse valu...

Elu on muutunud rahulikuks kulgemiseks toast randa, tuule check/ootus, hommikusöök, rannas hängimine, raamat, tuule ootus, lõuna, tuule ootus, chillimine, natuke arvutis kolamist, õhtusöök, väike rumm ja uni.... tuul paistab juba silmapiiril aga veel kätte ei taha anda, mängib peitust. Nii et suuremalt jaolt saab ainult vaadelda kuidas silmapiiril tohutud veemassid tõusevad ja kaovad.... aga tulemata ta ei jää....

Eile oli pühapäev. Ning päev läbi käis tohutu möll. Kohalikke oli terve rand ja küla täis. Ujusid, tegid tervisesporti, noored pidasid kekatundi ja teatejooksu võistlusi, vanakesed kogunesid parki mingile poliitilisele üritusele. Jagati vist mingit tasuta nänni. Märtsis on siin ka kohalikud valimised tulemas, nii et kohalik poliitik pani savipätsi - jagas tasuta ravikindlustuskaarte või miskit ala.

Kui tuult vähegi on puhund, siis ma ikka tiksun lainetesse. Surfilauaga saab ka väheke väiksema tuulega edukalt allatuult kruisida. väga väga lõbus. ja muidugi eriti palju nalja saab skimboardiga, hea tasakaalu harjutus kõigile. selle peal võid lausa kõndida. väga lõbus kui lähed lainest läbi, kerge hüpe ning kõnnid vee peal edasi kiiremini kui laud... väike "jeesuse kõnd"...
Ühe korra käisin ära ka pesumasina trumlis, sellise mõnusa villapesu tsükkli ajal. Oled seal keerises sees, aru ei saa kus on maa või taevas, kuhu poole on üles, kuhu poom kadus, millal lohe lainet tabab ja puruks ennast rebib.... ja siis äkki on jälle taevas pea kohal ja lohe hõljub kenasti taevas ja chicken loop on aasa tagant lahti tulnud ja vaevu hoiab veel "donky dicki" otsast kinni. vahest ikka veab ka ja jälle uuele katsele...

nii need päevad tohutu kiirusega kulgevad, nii palju tegemist:

kohalikega saab rannas hängida,


võib olla natuke sportigi teha,


baaris kindlasti natuke chillida ja rummi libistada,


loomaaias käia teadmisi täiendamas


või laste mänguväljakul liugu laskmas.


Nädalake veel jäänud, nii et kui teil nüüd on mingeid küsimusi mulle, mida tahate teada või mida ma võiks järgi uurida või millest te tahaksite et ma veel kirjutaks, siis andke teada. püüan abiks olla.

4 comments:

  1. Liisumiisu, kustkaudu kottu sõidad? Manilast ikka? Kas sa mu Manila North Cemetery kommi tähele panid? Seda http://lihtsaltcrazu.blogspot.com/2009/12/teekond-batadi.html?showComment=1261173387035#c2514435592485429186
    Käi ära!

    Tnx kaardi eest, kui õieti kuupäeva vanainimese silmaga nägin, siis oli see kuu aega teel. Pean tunnistama, et ma pole tõesti NII vägevaid terasse näinud.

    ReplyDelete
  2. Ja veel, ära pane plokki nii suure resoga pilte.
    Tüütu vaadata, ilma kerimata vaadata ei saa ja pole ka hea toon netiketi osas.
    Igas windoosaga masinas on olemas Windows Picture Manager (va mõnedes tõeliselt rotikates internetiurgastes, kus vaid nuditud pirawindoosad) , sellega on imelihtne toored fotoka pildid väiksemaks teha ja vajadusel ka meikappi kohendada.

    ReplyDelete
  3. oi tänud, panen kõrva taha. Mul see reisimine ja sportimine tuleb paremini välja kui arvuti asjandus. ;)
    Meik vajaks kohendamist küll. Vahe peal siin mingi nädalake ilma peeglita tegi juba murelikuks, kas ma ikka inimese moodi veel välja näen. Ainult kõige nutikam hoiab tohutu hulga kotiruumi ja kilosi kokku peegli ja kammi arvelt. ;)
    Aga surnuaed jääb mul seekord nägemata. Prognoosi järgi on meil nüüd terve nädal tohutu möll ja hull purgaa, nii et plaanin kuni viimase hetkeni lohetada ja siis lendan manilasse ja sealt otse edasi.

    ReplyDelete
  4. Pole ullu, ma olen su trävelluukiga harjunud ...

    ReplyDelete