Thursday, December 24, 2009

J6ul

Istusin tuule ootuses arvuti taha ja k6rvalt majast kostab valju h:a:alne Jingle bells, jingle bells.... ei ole v6imalik neid j6ule kusagil maailmanurgas vahele j:atta. :)

seekordne kyss siis v:aga lihtne. Mis te arvate, kus maanurgas mind j6uluvana see aasta kylastab. Vihjeteks siis - see on Sahara aasias, tuul puhub ja 6htus:o:ogiks on kodune verisvorst ja hapukapsas. ;) ahjaa ja m6elge outofbox, sest minu reisi juures ei ole midagi boxis kinni....



Ilusaid rahulikke j6ulupyhi! J6ulukingiks soovin Teile koju palju lund ja head suusailma.

4 comments:

  1. Felice Navidad sisko, kõht on parajalt punnis seapraest, sõldist, verivorstist, süldist, kanalihast, sealihast, metsmaasikatest vahukoorega, maasikatest kiivijavahukoorega jne. Telekas möllab John F**** McClane, ikka ehe jõul Eesti moodi :)

    ReplyDelete
  2. Liisu, sul ei saa ju nii lühike mälu olla..., kui me Sihanoukville's 2007 viimati Aasias hapukapsaid, kardulaid ja verivorsti (igal juhul mingi hõummeidkolbaksa oli) sõime, siis mina sain oma esimese ja viimase tõsise kõhulahtisuse viimastel aastatel Aasias. Ära mangi tervisega, söö riisi!
    Aga paistab, et see karje on hiljaks jäänud.
    Saa ruttu terveks ja kirjuta meile jälle!
    Sahara on mingi eurooplase päkkeriurgas söögikohaga El Nidos?

    ReplyDelete
  3. nii jõulutervitustega jäime hilja peale. aa suusalumi on olemas, ma tirin omad kohe välja ja lähen ajan nõmme rajad kuumaks. ma olen geograafias nõrk ja mirtel jäi viljandisse siis jätan seekordse küsimuse vahele. aa küllap sa endiselt seal vilipiiinidel oled (veerand punkti ikka saab)
    kalli kalli ja ääd vanaaasta lõppu

    ReplyDelete
  4. Mhmmm, huvitav, kas on võimalik, et panid filipiinidelt jõuluks minema ????
    Kät

    ReplyDelete