Sunday, December 27, 2009

Good mooorning Viet Nam

No nii kallid sõbrad, kes te blogi jälgite ja oma kommentaaridega märku annate, et mind ei ole veel teie mõtetest päris ära kustutatud.

ja siit siis mõned pildid küsimuste vastuseks.
Väga palju toredaid ideid tuli teilt, mida järgmine kord siis snorgeldades vee all kohata võiks. aga antud juhul täitus siis tõesti minu üks ammune ammune unistus ja ma juhtusin trehvama koguni kahte merekilpkonna, kes aeglaselt minu all vetesügavuses loivasid. Väga võimas. Aga järgmine kord hoian silmad lahti merineitsile. ja seda hai teemat veel vaatame, kunagi sai üks õnge otsa juba püütud.


Before


After

ja jeepney katusel ootasid mind juba ees järgmised 2 reisiselli. Kui viimast pilti hoolikalt jälgida, siis ühe selli peanupp või vähemalt kõrvake peaks paistma ka. Väga stressivabad loomad,et kõike seda trääni oma seljas taluvad. Aga nendele lisandus siis palju mida siin teil juba mainitud sai - kottidega riisi, sütt, bensu kanistrid, tagavara kummid, reisikotid, ehitusmaterjali, üks kitarr, televiisori kast, mis oli täis teadmata esemeid ja ksut aega ajalt trääni välja minu meelest lendas jne jne jne.

Jõuludeks sai verivorsti lõhna peale võetud rändudest väike jõulupuhkus ning tulin Mui Ne´sse Vietnami, et vahelduseks visata eesti nalja, süüa eesti jõulurooga, natuke lohetada kui viitsimist on ja muidugi kontrollida üle kui pruuniks Jorma ja Siim ennast siin päevitanud juba on.

No comments:

Post a Comment